fredag 23 januari 2015

I väntans tider...


Så var den härliga fredagskvällen här igen, lika efterlängtad som alltid!
Middagen är nyss uppäten och nu funderar jag på vad vi skall äta för något gott ikväll.


En favorit här hemma är att plocka fram hallon ur frysen som vi värmer/kokar upp och serverar till en god vaniljglass. Sååå gott och så enkelt. Fast det blir nog en sväng till affären för att bunkra upp med godsaker.

För lite mer än två veckor sedan åkte J och jag iväg för att kika på nya sängar. Vi skulle bara titta och prova för att bestämma vad vi skulle köpa lite längre fram. Något säger mig att vissa saker kan man inte bara titta på som hundvalpar och bilar (om man bara har en liiiten tanke att man kanske skulle vilja ha). Det slutar med att man kommer därifrån som ägare till en söt liten valp, en tjusig bil eller som i vårt fall nya sängar, sängbord, täcken, kuddar, sängkläder och säng-gavel.
I hela fyra veckor skulle vi få vänta innan leverans. Gissa om vi har räknat ned? När man väl har bestämt sig är väntan jobbig. MEN idag ringde de och sa att de kommer redan på tisdag! Vilken lycka! En hel vecka tidigare än beräknat. Så nu har vi att pyssla med i helgen. Göra oss av med det gamla så vi får plats till det nya. Bäst av allt är att jag är övertygad om att vi kommer att sova så gott i dessa nya sängar.

Ha en skön fredagskväll!

3 kommentarer:

 1. Åh så skönt med nya sängar. Vi köpte nya för 12 år sedan så det kanske är dags igen.
  ha en skön Fredag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt med lite nytt i sovrummet! =) Du visar väl bilder sen, hoppas jag!?
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Så härligt:-) Det blir kanske så att ni vägrar stiga upp och gå på jobb :-) Ha en skön helg.
  Kram Kate

  SvaraRadera