onsdag 7 januari 2015

En skön onsdag


Även idag blev det en lååång sovmorgon hemma hos oss. Snart måste vi skärpa till oss och vända tillbaka på dygnet inför den stundande vardagen. Det är så lätt att stanna uppe lite för länge på kvällen och därmed blir det supersvårt att stiga upp i hyfsad tid, när man liksom inte måste.

Enligt väderprognosen skulle vi få regn hos oss idag, men solen har faktiskt visat sig mest hela dagen.
Storasyster och jag gav oss ut en sväng och lät solen lysa på oss och fylla oss med energi (får se hur länge den varar. ;) ).

Har ni städat ut julen än? Det har inte vi, det får bli i slutet av veckan eller till helgen.
Då skall jag dessutom åka till blomsterbutiken och uppdatera med lite nya växter och blommor. Lite nytt och fräscht behövs efter alla juliga växter/blommor som vi har haft.


En vacker bukett med vita härliga tulpaner har i alla fall fått flytta hem till oss. Jag älskar tulpaner, speciellt så här i början av året då de ger en föraning om den stundande våren. Älskar det härliga, frasiga ljudet då man tar i dem. Älskar deras vackra former. Äskar att de finns i en uppsjö olika färger och nyanser. Fritt att välja efter humör, tycke och smak. Jag är i alla fall tacksam över att de finns, lätta att få tag på, ibland tom. i vanliga matvarubutiken om man inte har tid att svänga inom blomsterbutiken. 

Jag tänkte dessutom göra om lite utanför dörren, men det är väl ännu för tidigt att ställa ut lökväxter och annat. Får nog klura på det ett tag. Blir det bra lär jag visa er det en dag.

Ha det gott på onsdagen!


7 kommentarer:

 1. Här är julen utstädad o jag njuter också av ett stort fång tulpaner. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Det var tufft att gå upp i morse och jag önskade att det inte var dax att jobba redan men det har funka. Jag är trötter nu....... Njut så länge du kan. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Japp här är också julen utstädad och de vita tulpanerna finns här också. det blev så rent och skönt. Vi fick faktiskt lite snö idag, men det är säkert borta i morgon.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Här är julen utstädad, är ganska snabb med det efter nyår, då vill jag bara ha
  ljust och fräscht och massor av tulpaner :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Har också städat ut julen, men stjärnor och stakar finns kvar. Ha en fin helg! Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Julen plockar vi nog bort i helgen. Får se hur det blir, barnen får vara med och bestämma.

  SvaraRadera
 7. Citat: "Hej Natalie, hittade din blogg när jag googlade på Chester sängar. Precis som ni gjorde gör vi nu. Vi har fastnat för Chester kontinentalsäng och undrar om ni köpte den och är nöjda? Med vänlig hälsning, Jörgen genom Camillas bloggkonto ;-)"

  Hej Camilla! Fick en kommentar från din sambo häromdagen som jag såg nu. Våran sängaffär landade på en underbar kontinentalsäng från Sova, en Hilding, den låg långt över vår budget, men vi har haft den i snart två år nu och är fortfarande mer än nöjda. Det blev alltså ingen Chester för vår del, men kanske är det rätt säng för er? Mvh, Natalie

  SvaraRadera