söndag 21 oktober 2012

"Vår dunge"

I förmiddags begav vi oss till "vår dunge". Ett litet skogsparti som ligger i utkanten av vår by. Hit går eller åker vi alldeles för sällan. Det är ju så nära och så enkelt att ta sig dit, men ibland eller ganska ofta blir man lite hemmablind och ser inte alla de möjligheter man har i sin närhet. Idag samlade vi i alla fall ihop några kompisar till lillebror A och åkte dit. Grillning av korv och marshmallows samt lek - allt enligt önskemål från lillebror. Vilken härlig dag vi fick! Mycket frisk luft och glada och nöjda barn.


Några överblivna korvar samsas om värmen från engångsgrillen tillsammans med marshmallows.Storasyster E vaktar grillen.Lillebror A gillar att klättra.Så här fin utsikt hade vi från vår grillplats. Det är Bokskogen som skymtar bakom träden :) .Vår fina skogsdunge!

Efter denna utflykt tillbringade J ca. två timmar i köket och serverade sedan en fantastiskt god middag bestående av kyckling med currysås. Tillagad enligt konstens alla regler. Så gott!

Snart blir det i vanlig ordning en söndagskväll i lugnt tempo, TV kväll med bl.a Solsidan, bästa serien ever enligt mig.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar