söndag 13 juli 2014

Regnet det bara öser ner...


Ja, så har det varit hos oss sedan igår eftermiddag. Regnet har stundtals vräkt ner, men nu på kvällen visar solen sig igen.
Det är trots allt skönt med några "mellandagar", då vi kan komma i kapp med sådant som blir lidande när det är vackert väder och vi bara vill vara ute och njuta.
Igår var vi iväg på lite shopping och idag har vi jagat bort en del dammråttor som hade slagit sig till ro hemma hos oss. Nu är de borta och det känns skönt med ett städat hem.

 


Jag har också hunnit med att baka kanelbullar. Frågan är bara hur länge det dröjer innan de är uppätna. Ni förstår att det bor ett helt litet gäng med gottegrisar i detta hem, som gärna tar en fika med något gott att äta...

Nåja, det blir väl till att baka igen nästa gång vi får sämre väder. 

Ikväll blir det fotboll för hela slanten! Vi har två killar som är fotbollstokiga, den ene av dem syns ofta med fotbollsskor på och i sällskap av en fotboll.

Njut av söndagskvällen!


4 kommentarer:

 1. jag håller med det är skönt med regniga dagar ibland... jag har också bakat idag för här bor också gottegrisar...
  Vi ser också på VM-finalen ikväll

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Ja idag gjorde det inget att det regnade, när vi suttit i bilen hela dagen. Ja ett par dagar med dåligt väder går jag med på för då kan vi passa på att se oss omkring här i Skåne.
  Lite bullar skulle jag inte tacka nej till.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Ja jag håller med, regniga dagar behövs emellanåt. Jag har fått en del gjort här hemma också, har sorterat olika ting och tagit tag i strykhögen :)

  Gott med bullar, det var länge sedan jag bakade nu, måste nog ta mig en bakdag snart, kanon att ha i frysen när det kommer besök :)

  Många kramar aka

  SvaraRadera
 4. Visst är det skönt med dagar som har sämre väder. Det brukar ju liksom finas att göra inne också ;)
  Tack fina du för fina ord!
  Kram/Maria

  SvaraRadera