torsdag 3 juli 2014

Länge nog


Hej vänner!

Nu är jag tillbaka efter ett alldeles för långt uppehåll.
Jag har haft brist på både tid och inspiration. Den senaste tiden (som alltid vid sommarens intåg) har det varit fullt upp med allt möjligt. Mestadels roliga saker som studentfirande, dop, kalas i mängder, avslutningar till höger och vänster, fester och annat. Nu har det mesta klarats av och framför oss ligger resten av den häääärliga sommaren med ledighet och avkoppling.
En arbetsdag kvar och sedan är det semester. Det skall bli sååå skönt. Inte mycket är inbokat i dagsläget, men simskola för Lillebror och en resa i slutet av ledigheten har vi att se fram emot.Vet ni vad? Tro det eller ej, men jag är på gång med träning! Ungefär tre gånger i veckan ger jag mig ut på en runda. Till en början PW, men nu de sista gångerna har jag sprungit en del av sträckan. Sakta men säkert känner jag att min kondition blir bättre.
Inspirationen till detta fann jag i nya snygga träningskläder som inhandlades och därefter var det bara att dra igång. Jag är väldigt nöjd och skall verkligen försöka hålla fast vid detta trots lediga dagar.

Ha det gott så hörs vi snart igen!2 kommentarer:

 1. Skönt med semester, njut i det fullaste du kan :-)
  Det är även skönt att få röra på sig, bara man inte överdriver :-)
  Kram/Kate

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att höra att du är ute på PW! Duktig du är!!
  Jag har precis kommit tillbaka från min PW. Svettigt, men härligt. Ja röra på dig även om du är ledig bör du göra. Jag kan inte se att du skulle överdriva motion. Kör på!
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera