onsdag 23 december 2015

Ett tips till julbak



Så är vi ännu lite närmare självaste julafton, dan före dopparedan.

Då jag vet att många gör julgodis dessa dagar tänkte jag tipsa om ett redskap som är toppen att ha då man tex. gör knäck, kola eller fudge. Ett redskap som är bra då man skall hålla koll på temperaturen. En slev med inbygd termometer. Kanske har ni redan en sådan eller känner till den, men för mig är det en nyhet och då det är en fiffig sak vill jag så klart dela med mig.













Denna slev som underlättar en hel del hittar du här.

Är du klar med alla förberedelser inför morgondagen? Hos oss har vi lite kvar, bl.a en skinka som skall griljeras och gröt som skall fixas.
Ikväll myser vi med något gott att äta och för första gången Bingolotto på TV.
Vad hittar ni på ikväll?


Önskar er en fin Lille-julafton!






6 kommentarer:

  1. Men en sådan ska jag absolut införskaffa, så himla fiffig, tack för tipset. Önskar dig och familjen en riktigt God Jul. kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Vilken toppengrej, tack snälla för detta tips.
    Önskar dig en God Jul
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  3. Måste vara ett perfekt redskap
    Här är
    Allt klart och vi kör uppesittarkväll
    Önskar dig och familjen en riktig god jul
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  4. Vilken smart! Önskar dig en God Jul. Kram Anette

    SvaraRadera
  5. Ett användbart redskap :)
    Här har vi ätit lite julskinka och dopp
    nu ett glas vin och lugn
    Önskar dig finaste en riktigt GodJul
    Kram Sanna

    SvaraRadera
  6. Tittar in och önskar en underbar J U L !

    Kram Jenny

    SvaraRadera