onsdag 2 september 2015

Ett tips i elfte timmen


Hej vänner!

I dag tänkte jag komma med ett litet trädgårdstips så här i elfte timmen. Tänkte tidigare i sommar att jag skulle dela med mig, men det föll visst i glömska. Nåja, trädgårdssäsongen är inte över än och om inget annat kan man ju ta med sig tipset till nästa sommar.

Så, här kommer det alltså.
Gillar ni precis som jag att fylla upp trädgården med krukor innehållande allehanda växter? Jag tycker att det är toppen när man kan fylla ut tomrum, flytta runt och placera efter humör och att variera efter säsong.
I en hel del krukor har jag träd eller uppstammade växter. När jag har planterat dessa fyller jag på med någon fin sten. Inte bara för att det är snyggt utan också för att skydda växten från att torka ut. Solens starka strålar gassar inte direkt  på jorden och torkar ut det lika snabbt när man har detta skyddande lager med sten och vi behöver inte vattna fullt lika ofta.
Smart va'?

Så här ser det ut i många av mina krukor.
Ha det gott!3 kommentarer:

 1. Superfint med sten runt plantorna och smart också. Vilken fin blogg du har. Hit kommer jag igen. Ha en fin dag. Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Snyggt och smart. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig tänkt i de banorna, även om jag ibland har stenar så där bara för att det är snyggt! Kanonbra tips ju!

  Kram Lena

  SvaraRadera