måndag 7 september 2015

Att frysa


Ny vecka igen! 
Hoppas att ni har haft en fin start!

Jag tror det är likadant varje år. Man är liksom inte beredd och inställd på att det börjar bli kallt. I alla fall blir jag lika överraskad varje år.

Denna helg känns det som om jag har frusit hela tiden. Det började i fredags kväll då vi var med och tittade på Storasyster som spelade fotbollsmatch. Kallt, kallt, kallt!
I lördags gav vi oss iväg i regnet då det var Lillebrors tur att spela match. Samma sak då. Kallt, kallt, kallt!
Så även igår, då vi gav oss iväg till Västra hamnen och Stapelbäddsparken där barnen skulle åka trick-spark och skateboard. Det blåste halv storm och vågorna gick höga på havet. Kallt, kallt, kallt!

Hu! Idag har vi betydligt skönare väder och jag har suttit ute på lunchen och njutit. Låtit min under helgen så kalla kropp få tina upp och suga åt sig av både sol och värme. Ljuvligt!
När vi var i Västra hamnen ville barnen förstås åka bort och kika på Turning Torso som de tycker är så häftig. Det fick vi så klart göra, men det blev bara ett kort stopp och sedan in i den varma bilen igen.

Till nästa helg och match skall jag komma ihåg en sak - täckjacka!


Önskar dig en fortsatt fin måndag!2 kommentarer:

  1. Idag har det varit så skönt......okej med såna dagar även om det är svinkallt på morgonen. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Det verkar som ni har haft en intensiv helg. Kallt morgon och kväll, men dagarna kan fortfarande vara sköna, svårt det där vad man skall ha på sig.
    Kram/Kate

    SvaraRadera