fredag 8 augusti 2014

Mera sommar


Hemma igen efter en dag på jobbet och så skönt att slänga sig i soffan med fötterna på bordet och något kallt att dricka i väntan på att middagen skall bli klar.


Utanför hör jag hur bönderna kör med sina maskiner och skördar sina grödor, de har bråda dagar nu. Nästa vecka skall det bli regn, regn och mera regn så de vill förmodligen ha fått in allt tills dess.
Det är bara ett litet grönområde mellan vår trädgård och fältet där de kör och jag är livrädd att det skall springa en massa möss från åkern som kommer in till oss som bor så nära...


Det känns lite vemodigt tycker jag, som ett tecken på att hösten snart är här.
Nåja, det skall inte få slå ned mitt humör. Jag har en och en halv vecka semester kvar att njuta av och jag planerar för vackert väder, många bad, härligt umgänge med min familj, goda mat och underbar avkoppling. Med andra ord ladda upp ordentligt inför hösten, när vardagen kommer åter. Då ska jag ha batterierna fulla med energi och kunna blicka tillbaka på den sköna sommar vi har haft och känna att vi vred ur det mesta vi kunde ur den.

Nu är snart maten klar, men innan jag sätter mig till bords vill jag önska dig 
en skön fredagskväll!1 kommentar:

  1. Ser riktigt skönt ut att slänga fötterna i soffan efter en dag!!!
    Nä fy för mössen! Vi hade tre älgar som gick genom trädgården i en när vi åt middag! Hua så stora dom där även om det var två "små" kalvar med

    Trevlig helg
    Kram Sandra

    SvaraRadera