måndag 1 februari 2016

Välkommen februari


En ny månad är här, februari.
Den sista vintermånaden innan våren gör sitt intåg. Tror ni vi kan lita på det?
Fast för min del gör det ingenting om vi får en rejäl omgång vinter till. Det känns som om det bara har varit en kort tid då vi har haft riktigt kallt och i övrigt har det varit höstväder. Nåja, det blir som det blir.

Oavsett vinter eller ej så är jag som är så frusen av mig, oerhört tacksam för vår braskamin. Den ger en underbar värme här hemma. Vi har ganska stora fönsterpartier i vårt vardagsrum och jag kan uppleva det som lite kallt där trots att termometern visar en bra bit över 20 grader. 


Har ni några speciella planer denna februari? Det har jag och vi börjar till helgen med lite trevligheter   som jag förmodligen skriver mer om sedan.


Ha nu en riktigt fin start på nya veckan och den nya månaden!4 kommentarer:

 1. Jag är optimist och tror på våren.....snart. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Om det kunde storma lite mindre hade det ju varit bra :-)
  Vi har hockeycuper och kanske jag tar ngn dag ledigt på sportlovet

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Nej, nu får det bli vår ;)
  Jodå, lite planer för februari har vi allt. PÅ fredag åker jag med äldsta dottern till Sthlm för att äta gott, bo på hotell och shoppa. En annan helg ska hela familjen åka till Dalarna föratt hälsa på mor- och farföräldrar. Så ska vi på Björn Skifs också ;)
  Braskamin är allt bra toppen så här års!
  Kram/maria

  SvaraRadera
 4. Tycker också det kan vara vitt när det skall vara vinter för att sedan hoppas att våren kommer på riktigt efter det. Inga direkta planer i Februari, vad jag minns just nu.
  Kram Helena

  SvaraRadera