onsdag 8 juli 2015

För varma dagar


För en tid sedan såg jag ett tips som jag tyckte var fenomenalt. Tyvärr kommer jag inte ihåg vart jag hittade, förmodligen på någon blogg.
Det var ett tips på något gott och nyttigt att svalka sig med varma dagar.Frusen melon! Jag kände direkt att detta var något jag måste prova. 
Enkelt var det också. Bara att skära upp melonen i lagom stora bitar, skära en liten skåra i skalet och sticka i en glasspinne. 
Sedan fick de tillbringa åtminstonne tre timmar i frysen.

Omdömena här hemma var varierade, men jag tyckte de var helt ok. Klart godare är det ju med färsk melon, men en het sommardag när man vill variera intaget av glass och kall dryck. Sådana dagar funkar det perfekt.

Prova vet jag!


Kram2 kommentarer:

  1. Färsk melon på stranden är nog bland det bästa som finns. Har jag svarat dig angående vårt hus?? Om inte ber jag om ursäkt. Det ska komma bilder på vårt hus senare i sommar, vi håller på och fixa lite på det. Vårt hus är klätt med eternitplattor som vi målat svart, valet var att byta ut alla plattor men det skulle bli ett jätteprojekt så vi målade istället och vi är sååå nöjda. Ha en toppenhelg. Kramisar Tina

    SvaraRadera