lördag 16 november 2013

Ojojoj...


...vad tiden går. Jag vet inte vad jag har gjort den senaste tiden, men jag har i alla fall inte hunnit med att göra några blogginlägg. Jag har varit en sväng till det stora varuhuset i Halland så de flesta av barnens julklappar i form av leksaker är avklarade. Det är ju helt galet så billigt det är där.

Skönt att ha påbörjat inköpen av årets klappar, jag har ju en liten regel som säger att alla julklappar skall vara inköpta senast den 1:a december så att vi kan njuta av allt annat mysigt som hör julen till under hela julmånaden. Jag gillar inte att ge mig ut på stan och trängas med alla andra och stå i långa köer. Däremot tar jag gärna en runda på stan och tittar på folk, tar en fika och strosar runt helt utan krav och en massa måsten.

Ikväll blir det middag hos svärmor och ryktet säger att hon bjuder på kalkon. Mmmm så gott det skall bli!

Blommor till svärmor.


Hoppas att du får en fin lördagskväll!


5 kommentarer:

 1. vad härligt att vara klar med med julklapparna. Det var längesedan jag var där, skulle vara lite kul faktiskt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vilken bra planering att redan vara färdig med klapparna! Här är de bara barnen vi köper till och det blir inte så många men desto dyrare ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Vi köper inga julklappar t varandra, bara t barnen och sen "byter" barnen med sina tre små kusiner! Alldeles lagom! Kompisen åkte t Gekås igår! Kom inte in! Köerna var mils långa!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Skönt att bara gå runt och mysa och se på när alla andra stressar veckorna innan jul. Så gjorde jag när grabben var liten och det var lätt att köpa julklappar, nu är han stor och dyr och svår att köpa till., då drar man gärna på det. Ha en skön kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Skönt att ha klapparna färdiga. Åkte själv alltid till Gekås när killarna vad små för att köpa de flesta julklapparna. Kramisar Tina

  SvaraRadera