tisdag 22 oktober 2013

St Jörgen


I fredags efter jobbet drog jag och J in till Malmö och checkade in på hotell St Jörgen. Ett helt ok hotell, med absolut bästa tänkbara läge mitt i stan helt nära Gustav Adolfs torg och Södergatan. 
Efter att ha ätit middag gick vi till Palladium för att se Henrik Hjelts föreställning Pappan, som handlar om hur livet förändras då man får barn. Vilken föreställning han bjöd på! Som jag skrattade! Det var verkligen mycket som vi kände igen oss i. Funderar du på att se "Pappan" så tveka inte.
Det var definitivt min typ av humor. Efteråt gick vi med vänner till Lilla torg där vi satt på en av uteserveringarna innan det var dags att gå och lägga sig i de sköna sängarna på hotellet.

Vi bokar in oss på hotell i vår närhet då och då. Det känns lite lyxigt att komma iväg om än bara för en natt. Att få njuta av lite vuxentid och avkoppling. Den goda hotellfrukosten som hör till ser jag som ett extra plus...

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, så jag önskar dig

Go'natt!3 kommentarer:

 1. Vi tar också en hotellnatt i Stockholm (ca 5 mil bort) då och då. Som du säger, lyxigt att komma iväg lite. Och jag tror att det är viktigt med dessa stunder på tu man hand. Skulle varit till Sthlm i helgen som var, men det blev inte så. Förhopppningsvis blir nästa tripp av i November :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Vi brukar också ta en hotellövernattning några gånger om året. Mysigt o lite lyxigt. Den föreställningen skulle jag gärna vilja se. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Ååå den föreställningen hade jag säkert gillat!!! Ja det är viktigt att få lite tid på tu man hand! Tyvärr rusar tiden med en liten där hemma så det var ett tag sen vi kom iväg, inte för att jag inte kan lämna bort honom men som sagt var tar tiden vägen??? Nä dags att göra något!!!
  Hotell frukost är ju aldrig fel!
  Trevlig helg
  Kramar Sandra

  SvaraRadera