onsdag 6 februari 2013

Fint besök

Go'morron onsdag!Förra helgen hade vi fint besök av denna lilla krabat,Det är min bror och svägerskas hund som vi passade fredag till lördag.
Det är mycket positivt med att ha djur och framför allt hund tycker jag.
När vi passade Zeth (som han heter) fick vi mycket motion och frisk luft. 
Det är dessutom roligt att se hur barnen tar hand om hunden, är extra omtänksamma och uppmärksamma på att han har det bra.

Två nackdelar som jag kan se är hundhår (varierar naturligtvis efter ras) samt att
man binder upp sig. Det är inte alltid man kan ta med sig en hund.
Ni som har hund/hundar, hur tycker ni att det fungerar?
Jag kan ju tillägga att en hund står högt upp på barnens önskelista.Kram!
3 kommentarer:

 1. Naturligtvis binder man upp sig, men det är ett val man gör. Är man personer som reser väldigt mycket kanske man ska tänka en gång till om det är tillfälle just nu. Oftast kan man ta hunden med sig när man ska iväg. Kan man inte det får han/hon snällt stanna hemma. Då går man ut med den precis innan man kör, sen direkt man kommer hem. Är barnen hemma (om de är så stora) får de ta den under kvällen. Det är vad man gör det till. Det är underbart med hund! Som du sa, man kommer ut och får motion och frisk luft flera gånger om dagen. När det gäller barnen ska man nog se det som att det är mycket i början (allra helst när dom är mindre)men man får dra det största lasset själv. Många gånger får man nästan dra dem i örat när de ska gå ut med hunden. Men det är så mycket positivt med hund så det överväger tycker jag. Jag är uppvuxen med hund och har i stort sett alltid haft hund omkring mig. Ovillkorlig kärlek och det är underbart!

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 2. Min man hade en hund när jag träffade honom, efter att han dog var det inget alternativ för oss att skaffa en ny. Våran äldsta son var nyfödd och jag tyckte det var sket jobbigt att dra ut med barnvagn och klä på sonen för att hunden skulle ut...
  Hundar är fina djur och jag gillar hundar men just nu så har vi varken tid eller lust att skaffa en hund. Sonen vill gärna ha en men det där är ju också önskningar som går i perioder...
  Nä en hund ska man skaffa om man har TID tycker jag.

  Ang cv, ja man kanske skulle skicka iväg ett sådant brev jag skrev som ex. någon kanske nappar *ler
  (Nu var ju det lite ironi men också sanning i exemplet,)

  Kram Sandra


  SvaraRadera
 3. Älskar vovvar =) Vi brukar vara hundvakt åt mammas och pappas hund, då inser jag hur mycket jobb det är. Men å andra sidan frisk luft och motion är ett plus, och en god vän för livet!
  Kramen till er

  SvaraRadera