Go'morron denna vackra tisdag!
Idag tänkte jag dela med mig av ett litet tips som jag fick ta del
av för en liten tid sedan. Det känns som att det kan passa så här i
äppeltider.
Har du äppelträd med fina äpplen som har rätt färg, men är
osäker på om de är mogna?
Ta då ett äpple och dela det på mitten. Är kärnorna bruna är äpplet moget, är de vita eller ljusbruna får de hänga kvar på trädet ett tag till. Smart va?
Ikväll skall jag prova på våra äpplen, de är röda och fina, men brukar inte vara helt klara att äta förrän
längre fram i höst!
Hoppas du får en toppen-fin dag!
Varje dag lär man sig något nytt! Tyvärr är vårt äppleträd pytte pytte litet så vi får inga äpplen...
SvaraRaderaHär är grått och trist!
Ha en fin dag
Kram Sandra
Tack för tipset... det där lät ju klyftigare än att bita i dem som jag brukar göra!
SvaraRaderaMen äppelpaj är ju så gott att de nog får skördas efter hand!
Kram
M.E
Tack för tipset. Tyvärr fick vi såga ner vårt äppelträd, men som tur är finns det många fina svenska äpplen i butikerna. Kramisar Tina
SvaraRaderaJag saknar "hemmaväxta" äpplen :)
SvaraRaderaDet var ett bra tips! Idag ska jag göra en äppelpaj!
SvaraRaderaKram viktoria
Tack för tipset. Jag tror mina äpplen inte var riktigt klara när vi tog dem:) kram Nilla
SvaraRadera