tisdag 5 januari 2016

Nytt i vårt vardagsrum


Tidigare har vi haft två club-fåtöljer i vårt vardagsrum. Ni vet den varianten med låg rygg. Sköna att sitta i, men inte så bekväma när man vill slappa och tex. se en film. Fåtöljerna användes nästan bara när vi hade besök och var många. Annars trängdes vi hellre i sofforna. Så efter lite funderingar bytte vi ut dessa två mot en lite större fåtölj och en fotpall. Myyycket skönare att sitta i. Vi passade samtidigt på att byta ut våra vita överdrag på sofforna. Riktigt snyggt är det med vita soffor men oj så opraktiskt. Vi tröttnade helt enkelt på att tvätta överdrag. Så, nu har vi "nya" gråa soffor och en bekväm fåtölj med fotpall.

Vad tycks?Nu får vi snart ge oss ut i det vackra vintriga vädret. Yes, ett litet snötäcke ligger så vackert hos oss och med en skinande sol, ja då kan man inte vara inomhus hela dagen.


Ut och njut om du har möjlighet!
4 kommentarer:

 1. Jättesnyggt!!! Verkligen! Vitt är snyggt det med, men grått är lite varmare under den kalla årstiden. Jag bytte vårt vita till samma grå i höstas, men så köpte vi ju helt nytt och soffan flyttade hem till dottern ;)
  Kram/maria

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt med det gråa och soffan verkar hur härlig som helst att krypa upp i. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Läckert :-) jag har två vita men jag har faktiskt ett stooort quiltat täcke över bara sittdynorna, en liten man här hemma kladdar ju ;-)
  Jag har jobbat så inget utomhus för mig

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt med grått. Fåtöljen med fotpall ser skön ut att slappa i.
  Kram Mamma V

  SvaraRadera