måndag 13 april 2015

En liten nyhet


Go'kväll vänner!
Så härligt det är med dessa ljusa och betydligt mycket längre kvällar vi har nu. Ja, jag vet, de är inte längre, men det känns så. Jag upplever inte längre att det nästan är dags att gå och lägga mig när middagen är klar och när disken är undanplockad. Nej, nu finns lite energi över till något mer än så. Lite pyssel och plock kan hinnas med, mer än det som absolut måste göras och jag sparar inte längre all viktvätt till helgen... ;)

En ny liten kudde har fått flytta in i vår hall. Jag tycker den är fin och den passar så bra i vår hall, där på pallen framför spegeln. När jag fotograferade detta insåg jag att det var hög tid att ta bort pallens vinterklädsel i form av pälsen. Sagt och gjort, visst blev det lite luftigare utan?


Kudden kommer från Moltex och jag måste passa på att tipsa om att just Moltex har en outlet butik vid Jägersro i Malmö. De har öppet några dagar per vecka. Jag har bara varit där en gång och då fanns där en hel del fina saker. Kuddar, plädar, ljus och en hel del annat. Ett tips alltså om du har vägarna förbi. 


Njut av kvällen!4 kommentarer:

 1. Håller med! Känns som att vi fått ett par timmar till per dygn ;) :) Sköööönt!
  Så fint i hallen!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Det känns verkligen skönt med längre kvällar och även tidigare mornar.
  Kudden var jättefin och kul med ngt nytt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Håller med dej att det känns skönt med längre kvällar och tidiga mornar .Kudden var kanon fin .Njut kvällen .Kram Rita

  SvaraRadera
 4. Super snygg! Kram Anette

  SvaraRadera