fredag 7 november 2014

Ett rum till en prinsessa


Hej vänner!

Hoppas ni har det fint så här en bit in i november.

För ett antal år sedan gjorde vi vid i Storasysters rum och temat blev så klart Disney-prinsessor. Så klart, av den enkla anledningen att hon älskade dessa prinsessor. Allt skulle vara med prinsessor, väskor, sängkläder, pysselböcker, filmer etc. Inte sällan sågs hon utklädd till någon av dessa Disney-figurer.
Valet av tema till hennes rum var alltså enkelt. Väggarna målades rosa (väldigt rosa), rosa sammets-gardiner med omtag i guld sattes upp vid sovalkoven osv.Detta är ett tag sedan och nu uppskattar hon inte längre dessa prinsessor. Planscher och idol-bilder har satts upp för att dölja tapetbård med prinsessor och en önskan om en stor bred säng och ett sminkbord med fin belysning har tagit över.
Så då har vi bestämt oss för att dra igång. Flyttlådor har köpts in och Storasyster har så smått börjat rensa ur och packa ned så vi får utrymme med att börja måla. Jag tror att vi denna gång väljer en något mer neutral färg på väggarna. ;)
Imorgon, när vi är lediga, tänker jag sätta fart och hjälpa henne med utrensningen. Den tenderar att ta en massa tid i anspråk...Ett litet kollage på hur det ser ut nu, jag återkommer med resultatet så snart det är klart!Ha en skön fredagskväll!3 kommentarer:

 1. Så spännande med makeover! Men det tar sin lilla tid så klart... ;)
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Vad spännande. Olika faser i barnrummen, här hemma har vi nu 3 "vuxenrum" till våra killar ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig att det inte är lika kul med prinsessor nu ;-)
  Spännande att göra om och neutralt så kan man ju alltid ändra lite småsaker
  Ha en fin lördag
  Kram Sandra

  SvaraRadera