fredag 2 maj 2014

Att fira en 90-åring


Ja, att fira en 90-åring är inget som vi gör ofta, men igår var det dags. Vi (släkten) samlades vid Kulturens Östarp för att fira dagen tillsammans med damen som nått denna aktningsvärda ålder.
Vi åt middag på Östarps Gästis, som var hur mysigt som helst. God mat och gott sällskap, kan det bli så mycket bättre? Jo förstås, vädret var helt på vår sida. Efter en något sval morgon, då vi trodde att värmen var över för denna gång, blev det hur varmt och skönt som helst


Solen sken från en så gott som klarblå himmel.
Mellan maten och kaffet fanns tid för en promenad för den som så önskade. Det gjorde jag och några till. Vilken otroligt vacker miljö! Vacker natur och vackra gamla byggnader. Hit kommer jag definitivt att åka fler gånger. Märkligt det där, man har så många trevliga ställen i sin närhet som man aldrig har besökt.

Födelsedags"barnet" var nöjd med sin dag och det var vi andra också. Mätta och glada åkte vi hem igen och njöt av en ledig kväll.

Har du varit ledig idag, denna "klämdag"?

Hoppas du får en fin helg'

5 kommentarer:

 1. Jap, jag har varit ledig! Jag och mannen drog ut till Fjäderholmarna igår, och bodde kvar på hotell inne i Stockholm. Så idag blev det hotellfrukost ;)
  Tönk hur det är att man har dålig koll på guldkornen i sin närhet. Låter som att ni hade en jättehärlig dag! Hoppas värmen kommer tillbaka här med.
  Kram/maria

  SvaraRadera
 2. Nä det är väl inte varje dag man går

  90 årskalas! Grattis!
  Japp idag har jag varit ledig, skönt med ännu en långhelg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Härligt när man får vara med på 90 års kalas, det är ju som du säger inte var dag.
  Tror det är så när man bloggar att man lägger märke till saker man inte lagt märke till förut innan man bloggade.
  Kram helena

  SvaraRadera
 4. Häftigt med 90 års kalas, stort grattis till födelsedagsbarnet. Har varit långledig o bara njuter o pysslar i trädgården. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Wow 90 år, stort grattis till jubilaren :) Härligt att dagen blev så bra, ett fint minne för alla!

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera