lördag 7 december 2013

Härliga snöiga lördag


Det blev ingen julmarknad för oss idag. När vi vaknade imorse yrde snön omkring och det var (är) riktigt kallt och blåsigt, så vi bestämde oss för att stanna hemma.
Barnen är lika glada för det eller till och med gladare. De har gett sig ut och leker och har hur kul som helst. Jag får nog snart be dem komma in för att värma dig lite. Bjuder jag dem på varm choklad med vispgrädde och några goda bullar borde det vara hyfsat lätt att få dem att komma in...


Jag brukar alltid se till att barnen har dubbla uppsättningar med jackor och thermobyxor, men i år har jag missat det helt. Barnens kläder hänger kvar på skolan över helgen, men vi lyckades ändå få ihop hyfsade kläder så de kan vara ute. Jag får nog ge mig iväg en dag och se till att komplettera lite.
Har ni dubbla uppsättningar till era barn eller är ni duktiga på att komma ihåg att ta med hem från skola och dagis? 

Hoppas att du har en fin lördag som inte är fullt så kall och blåsig som vår!
6 kommentarer:

 1. Härliga snö!
  Jag har en här hemma på fyra ben som också är gudaglad över att snön har kommit. Han pulsar och frustar och springer i snön. Härligt att se!
  Ha en fin lördag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 2. Inga dubbla uppsättningar här inte. Har inte ens kläder som passar i år, så nu är vi på jakt. Vi var på julmarknad en snabbis i blåsvädret.
  kram Helena

  SvaraRadera
 3. Här har vi bara fått lite lite snö men hoppas på mer såklart. Mysigt med en dag ute o sen få komma in o värma sig med varm choklad. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Vad snö!!
  Jag tycker det väldigt mycket pengar att köpa dubbelt, jag lägger mycket pengar på bra vinterkläder och vinterskor t barnen! Så därför en uppsättning! Minstingen har ju overall nu men brukar åka med en jacka på sig till förskolan
  Äldsta skulle väl aldrig hoppa i en overall, så jacka och termobyxor till honom! Han har också en "ikke lekjacka" jag har gärna en jacka till barnen när vi ska bort som är lite snyggare!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Visst är det underbart med snön! Tyvärr smälter den väl bort imorgon, kram Suss

  SvaraRadera
 6. Varm choklad och bullar kan väl locka in vem som helst ;) Vi trotsade vädret i går och åkte på julmarknad. Helt vansinnigt i det vädret så här efteråt.
  Kram Pia

  SvaraRadera