torsdag 30 maj 2013

Hotell

Tjohooo!
Vilket härligt väder vi har idag! Jag sittet ute i solen och äter lunch, det känns som en evighet sedan sist.Så här års är det många som planerar inför kommande ledigheter och semestrar. För den som planerar hotellboende med barn i sommarsverige vill jag tipsa om Scandic hotels. Ett mer barnvänligt alternativ får man nog leta efter. Här känner sig nog alla inkl. barnfamiljer välkomna. Vi har bott på en del Scandic hotel i Sverige med barnen, men också i Köpenhamn. På dessa hotell har det funnits lekrum, filmrum, pyssel för barnen, men även en egen buffe, speciellt anpassad för de små med mat som de gillar. Detta både till frukost och middag. Att de sedan har en maskott, Sigge, i form av en igelkott gör inte hotellet mindre populärt bland barnen. Våra barn hade nog gärna bott på "Sigges hotell" varje hotellövernattning. 
Så om du reser med barn i sommar och funderar på Scandic - tveka inte.Idag är det torsdag och ännu en helg närmar sig med stormsteg, det gillas!Ha en skön dag!
4 kommentarer:

 1. Våran tjej älskade scandic när hon var liten! Sigge och pannkakor var det bästa!
  Det kanske blir scandic i sommar också, vi får se!

  SvaraRadera
 2. Vi har ens inte startat våra semesterplaner... lite sena kanske?!!
  Vi skulle vilja åka till Öland men jag vet inte riktigt var man ska bo och där lär vara uppbokat nu!
  Har du varit på Öland??

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Ja där har vi bott med familjen flera gånger. Det är bra. Vi har bokat lägenhet i Italien. Utanför Sverige är de än bättre på familjerum tycker jag. iaf när man är 5 i familjen som vi är:) Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Scandic outstanding för barnfamiljer, vi har spenderat många semestrar inbokade på deras hotell. Kramisar Tina

  SvaraRadera